MABISZ Biztosítási Látogatóközpont
A MABISZ, 2016. áprilisától új bérleménybe, az Andrássy út 93.-ba, az egykori Tőzsde épületébe költözött ahol - az irodaházi funkciók mellett - kialakítható lesz az épület adottságait kihasználó és az ágazati reputációt tovább erősítő új intézmény, a Biztosítási Látogatóközpont is.
 

A XIX. századi épületben – több más tevékenység mellett - a magyar biztosítástörténet 250 évét bemutató állandó kiállítás létrehozását tervezzük, amely nemcsak a 100 fő befogadására alkalmas konferencia teremre korlátozódik,hanem figyelembe veszi az épület attraktív közös tereit is.Ebből adódóan kiemelt feladatunknak tekintjük a továbbiakban, hogy - kiállítási célból - folyamatosan gyűjtsük az elmúlt évszázadok biztosítási relikviáit (könyveket, folyóiratokat, kisnyomtatványokat, reklám hordozókat, kötvényeket, részvényeket, írásos dokumentumokat, perselyeket, különböző tárgyakat stb.).

Ezért felhívással fordulunk elsősorban a szakmai közönség felé, és arra kérünk benneteket, hogy amennyiben tulajdonotokban vannak ilyen relikviák, vagy tudtok máshol fellelhetőkről, akkor ezt a Biztosítási Látogatóközpont felé jelezzétek, mivel ezeket kiállítási célra, adomány / kölcsön / vásárlás formájában folyamatosan átvesszük és bemutatjuk az érdeklődőknek.

Forrás: Biztosítási szemle



Call Center: 06 1 585 8888 E-mail: info@eurorisk.hu
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2024.03.21
PoweredBy: SK Trend Kft